سه شنبه 05 آبان 1405 , 23:470 نظر
0+
0-
کد خبر: 2837
| |

دو دیدگاه در مورد وقوع جنگ تحمیلی سوم

دو دیدگاه در مورد وقوع جنگ تحمیلی سوم

دو دیدگاه در مورد وقوع جنگ تحمیلی سوم وجود دارد که اگر نسبت خودمان را با آن مشخص نکنیم، اساساً نمی‌توانیم روایت و تحلیل درستی از ادامه جنگ را مطرح کنیم.

علی خضریان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

دو دیدگاه در مورد وقوع جنگ تحمیلی سوم وجود دارد که اگر نسبت خودمان را با آن مشخص نکنیم، اساساً نمی‌توانیم روایت و تحلیل درستی از ادامه جنگ را مطرح کنیم.

یک دیدگاه معتقد است که ایران به دلیل از دست دادن بازوهای منطقه‌ای و متحدان خود در سطح منطقه، تزلزل در ظرفیت سرمایه اجتماعی، بروز مشکل در مسایل اقتصادی و شهادت رهبری و فرماندهان در وضعیت ضعف قرار دارد و تجاوز دشمن به دلیل تصویر ایران ضعیف صورت گرفته است.

در روایت دوم، ایران توانسته یک تاب‌آوری بالایی از خود نشان بدهد و پس از جنگ ۱۲ روزه توانسته در موضوعات نظامی و موشکی خود را تقویت و بروزرسانی کند؛ پیش از آن و پس از ۷ اکتبر نیز توانسته یک ظرفیت نرم‌افزاری در سطح جهانی برای مقاومت ایجاد کند و در آستانه رسیدن به قله قرار گرفته است. و اگر از این مرحله هم راه گریز پیدا کند، دیگر دشمن توانایی مقابله را از دست می‌دهد و نظم منطقه‌ای غرب آسیا تغییر می‌کند. لذا دشمن وارد جنگ با ایران قوی شده است.

دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد